Cursussen

Survival school OVERLEVEN biedt verschillende soorten cursussen aan; de Basis Survival Training van vier dagen tot de Advanced Survival Training waar je met weinig materiaal leert te overleven. Een Ouder & Kind Survival weekend is special gemaakt voor stoere kinderen met ouders die meer willen weten over survival.

De survival cursussen zitten zo in elkaar dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Je hoeft bij ons ook niet eerst een introductie cursus gevolgd te hebben om aan een gevorderde cursus mee te doen, soms kan het wel handig zijn als je wel wat ervaring hebt om aan een gevorderde cursus mee te doen.

De mensen die zich opgeven voor een survival training hebben stuk voor stuk allemaal een andere achtergrond van TV actrice tot piloot en van kantoortijger tot wereldreiziger en van boer tot astronaut.

En iedereen heeft zo zijn eigen redenen om mee te gaan op survival cursus. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een nieuw avontuur of omdat je op reis gaat naar een afgelegen gebied of dat je graag naar survival programma’s kijkt op TV.

We leren je overlevingstechnieken aan die je altijd en overal kan gebruiken.