07dec

RAW Travel

We hebben een nieuwe website gemaakt voor avontuurlijke reizen. Niet elke reis is een survival reis. Vandaar dat we een nieuwe website hebben gemaakt voor kleinschalige avontuurlijke reizen naar de meest afgelegen plekken op aarde. Neem eens een kijkje op www.rawtravel.nl 


Het programma voor 2018 staat online. We zullen aankomende weken nog meer trainingen toevoegen.


De eerste Kano & Survival Herfstweek in Zweden zit vol.


Regelmatig geven wij op maat gemaakte survival trainingen special voor kleine (vrienden)groepen. We geven deze trainingen in Nederland, de Franse Ardennen en in Scandinaviƫ. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met je vrienden een opmaat gemaakt survival programma

Met je vrienden een opmaat gemaakt survival programma

 


Er staat weer een leuk filmpje op Outdoor Manners we zijn met de Mini Countryman dit voorjaar in Zweden geweest voor een reclame campagne voor Mini. Zie hier het resultaat.


We hebben weer een super trip gehad tijdens de navigatie training in Engeland. Dit jaar sloten we de trip met een route via de North Face de Ben Nevis op.


18mei

Mini Countryman reclame campagne

Voor de Mini Countryman hebben we meegewerkt aan een reclame campagne. Bekijk hier de video op YouTube.


We krijgen de laatste tijd veel vragen van mensen die zich willen voorbereiden op Expeditie Robinson. Special voor die mensen die meegaan doen aan Expeditie Robinson bieden wij een maatwerk training aan om je zo op de best mogelijk manier voor te bereiden op dit avontuur. Neem contact met ons op info@survivalschool.nl

Een belangrijk onderdeel binnen survival is vuur maken.


Afgelopen week hebben we voor Mini Nederland een commercial gemaakt voor de Mini Countryman in Zweden.
Deze komt binnenkort online te staan.

Reclame commercial Mini countryman in Zweden.


We organiseren dit jaar weer een Arctic Survival Training van 26 februari – 4 maart. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Bekijk hier meer informatie over deze trip.