Corona-proof Survival Training

€100/pp
Zie agenda 1 dag max 3

De eerste survival training die Corona-proof is

Op deze Survival Training leer je in 1 dag alles over hoe je goed voorbereid op een trip kan gaan. Je gaat onder leiding van een ervaren survival instructeur op pad en je krijgt les vanuit de rugzak. Stapsgewijs laat hij je zien hoe en wat je allemaal kan gebruiken en wat je allemaal kan meenemen wanneer je op trip gaat. Er komen verschillende onderwerpen aan bod en er is ruimte om genoeg te oefenen. We hebben deze eendaagse survival training Corona-proof gemaakt conform de Corona maatregels die 13 oktober zijn ingegaan. Er is ruimte voor maximaal drie deelnemers en we kunnen onderling genoeg tussen ruimte houden is het bos, op deze manier kunnen we de cursus corona-proof aanbieden. Het voordeel van een kleine groep is dat je bijna 1 op 1 les krijgt. Conditie ●○○○○ | Ervaring ●○○○○ | Afstanden ●○○○○ | Buiten je comfort zone ●○○○○ | Remoteness ●○○○○ | Wildlife ●○○○○

Cursus inhoud

Wat mee te nemen in je rugzak
Navigeren op kaart & kompas
Hoe en waar te slapen
Wat onderweg te eten
Knopen en toepassingen
Mes veiligheid en technieken
Basis vuur technieken

Tijden & Locatie

We beginnen om 09:30 vanaf de parkeerplaats in Maarn en we zijn rond 16:00 uur klaar. Locatie is in midden Nederland in de bossen van Doorn en Maarn.

Survival instructeur

Er gaan maximaal drie deelnemers mee. Hierdoor heb je 1 op 3 les van een ervaren survival instructeur.

Corona proof

Corona maatregels; neem een mondkapje en hand sanitizer mee, houdt afstand van elkaar en gebruik je gezonde verstand.

Materiaal & Kleding

Je hebt een dagrugzakje nodig met eten & drinken, regenkleding en een warme laag. Als je mooi outdoor materiaal hebt kan je dat natuurlijk meebrengen.

Comments are closed.
Chat openen
1
Hoi waar kan ik je mee helpen?